30.9.2013

Lilja

Vihdoin

sain kehykseen tuon kauniin akvarellin ,jonka on maalannut Marja-Terttu.
Mutta seinälle en vielä, ehkäpä tässä alkuviikolla.
Käykäähän muutkin lepuuttamassa silmiänne siellä kauniissa kuvissa

Englannin lippu 

tuli riipukseksi tähän Askartelutaivaan haastekoruun, jonka aiheena on matkustaminen. 
Lasihelmiä hopeoidussa ketjussa.
Tuli hiukan kiire osallistumisen kanssa...


Tänään meni taas päivänaskareet uusiksi, kun tulikin lähtö päivystykseen tyttären kanssa. Ei mitään kummallista, lääkekuurilla selvinnee. 
Mutta yllättävän monta tuntia siellä aina tuhraantuu. Oli aikomus pujotella helmiä silkkiin ja solmuja väliin. No, joku toinen päivä sitten.

Mukavasti sain taasen kommentteja edelliseen postaukseen, kiitosta pukkaa täältä :)
Ottakaahan uusi viikko rennosti vastaan, niin ei iske stressi!

4 kommenttia:

 1. Kaunis maalaus! Arvostan kuvataiteilijoita kovasti, sillä en ymmärrä miten kynillä ja pensseleillä voi saada mitään noin näköistä aikaiseksi.
  Tytölle paranemista ja teille kaikille oikein hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa alkanutta ja stressittömäksi toivottavaa viikkoa. Vaari aloitti vauvan palmikkopaidan tekoa ja pyöräilee maalaustunneilleen ihan pian.

  VastaaPoista
 3. On kyllä upea maalaus, ihailin sitä jo aiemmin, kun se oli sulla kuvausalustana. Korussa on kiva juttu tuo, ettei värit mee helmissä ihan symmetrisesti, tekee korun jännäksi.

  Joo, toi on ärsyttävää toi päivystyksessä jonotus. Itsekin joskus oon joutunut viitisen tuntia jonottamaan (yöllä), mutta ehkäpä tuolla SatKs:ssa nykyään jo hiukan nopeammin pääsee. Paranemisterkkuja tytöllesi, ja hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja herkka taulu, täytyypä käydä vilkaiseen. Upea tuo Union Jack-koru! Paranemista tytölle, täällä myös Acutassa aina hirveet jonot, onneksi ei ole itse siellä tarvinnut poiketa.

  VastaaPoista

Arvostan kommenttiasi ♥