16.1.2013

Vanhan tavaran uusi elämä : )

Mitä nämä ovat?

1.etupuoli


                                                                           1.takapuoli;)


                                                                    2.



                                                                   3.

Nämä ovat palkintoja.
Nyt on sen arvonnan aika,jota lupasin,kun 200 juttua tuli täyteen.
Ja ei nää palkinnot mitään antiikkia ole (toisin kuin allekirjoittanut) ,oli vaan niin hauska tuo lause, kirjan takapuolessa;)!!


Säännöt:

Jokainen palkinto arvotaan.

Jokaisella on aluksi yksi arpa.

Jos mainostat/linkität arvonnan blogiisi/naamakirjaasi,saat lisäarvan. Jos haluat käyttää kuvaa,ota numero 3.

Kolmannen arvan saa,jos jaksaa kertoilla,mikä työni on ollut mieluisin ja miksi. Korun päivämäärä on tunniste,jos sillä ei ole nimeä.


Anonyymiltä tarvitsen toimivan s-postiosoitteen,mieluiten kommentin kanssa heti.(paitsi tutut,jos tunnistan!)

Mainitse kommentissa,minkä palkinnon arvontaan osallistut.

Ja arvontaan saa osallistua hetkestä nyt- 26.1.saakka eli viikon verran!

Näillä tänään,jatkossa tunnustuksia!

59 kommenttia:

  1. voi jeeeeeee...siis tuo kirja. ihana lausahdus. siun mielesin koru..no A. ne rannekorut. vieläkään ei ole yhtä ylitse muiden valittu. B. korvakoruja on parit ja nyt viime aikasisin suosikki ne limet pyykkipojat. C. viimesimmässä puketissa tuli aivan mahtava teksti kirjanmerkki. osoittautunu varsin tarpeelliseksi. D. kaulakoruissa on myös hienouksia jotka käytössä enkä taaskaan ylläri pylläri osaa valita sitä parasta ja E. se viimepaketin kynsilakka koru on kyllä sittenkin se suosikki :D kolmella arvallahan minä tavoittelen palakintoa. *heehe*onnea vaan tasaluvuista.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, osallistun! Yritän tuota numeroa kolme eli helmipaketteja <3
    Puhelimella en oikein pääse selaamaan tiettyä korua, mutta tykkään erityisesti niistä sun kynsilakkariipuksista sekä kirjanmerkeistä. Niitä en ole itse koskaan kokeillut ja niitä jaksaa ihailla aina.
    Ja jotta maksimoin voittoni, linkitän arvontasi blogiini :) Se tekee kolme arpaa!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa ihanaa osallistun ja voi mahoton miten ihania koruja. Mun suosikkini on ehottomasti unensiepparia koruina =). Ja mää linkitän sut mun naamikseen kun ei mulla ole blogia enää.
    -tanjuska-
    sähköpostini on: tanja.vaisanen@pp3.inet.fi

    VastaaPoista
  4. Onpas upeat palkinnot, nyt otetaan kaikki keinot käyttöön jos vaikka olisi onni suosiollinen sitten, eli numero 3:sta halajan! Laitan linkin blogiini, mieleeni jäänyt on työsi syksyltä, tarkemmin 23.10 aivan upea setti, juuri niin minun värinen, siis vaan niin ihana!

    VastaaPoista
  5. WAU mikä arvonta! Selailin vanhoja postauksiasi ja paljon olit ihania koruja esitellyt. 20.5.2012 Sudenkorento -nilkkakoru oli toinen suosikeistani. Siis vedenvihreää helmiäislasihelmeä linkitetty pronssin väriseen vintaj-lankaan. Ihana väriyhdistelmä ja tykkään nilkkakoruista. Toinen suosikkikoru oli 13.1.2013 Sieppari. Tykkään etenkin siitä unisiepparialaosasta, jossa höyheniä ja verkkorakennelma. Ja turkoosiakin löytyy. Unisieppareista tykkään siis myös.

    Lähden tavoittelemaan palkintoa numeroa 3 kolmella arvalla. Kuvallinen linkitys löytyy blogistani. =)

    VastaaPoista
  6. Kolmella arvalla mukana!
    1.1.13 postattu turkoosi avainkaulanauha on vaan niiiin ihana! :)
    Palkinnoista kelpais 2 ja 3 ku tuo kirja multa jo löytyy.. :)

    VastaaPoista
  7. Kahdella arvalla mukana. Mä oon suht uus lukija enkä ole älyttömän kauas taaksepäin selannut, mutta täytyy varmaan mennä noita sun kirjanmerkkejä metsästämään kun niitä kehuttiin. Näistä mitä oon nähnyt, tykästyin vanhasta uutta sieppariin tuossa pari postausta aikaisemmin ja myös muut siepparit oli nättejä. Mie tuota kirjaa eli ykköstä voisin tavoitella, vaikka kyllä 2 palkintokin kelpaisi.

    VastaaPoista
  8. Minä ihastuin 15.1.213. olevaan keltaiseen korusettiin. Keltainen väri koruissa on harvemmin nähty ja heti tuli mieleen kesä ja aurinko :)
    Kolmella arvalla ykköspalkintoa, minulla kun harvemmin tulee askarreltua helmistä mitään :)

    VastaaPoista
  9. Minulle jäi mieleen se turkoosi perhoskoru jonka näytit joskus joulukuussa !
    Tuota 3. tavoittelen, näyttää niin ihanalta :)
    Eli kahdella arvalla mukana !

    VastaaPoista
  10. Kahdella arvalla oon mukana :) Tykkään nimittäin tosi paljon noista puuhelmiavainnauhoista :) Siis kun olet solmeillut niitä puuhelmiä noihin nauhoihin :) Ne on ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas, kun unohdin mainita, minkä palkinnon arvontaan haluan mukaan. Mutta siis nuo helmet eli palkinto 3 (:

      Poista
  11. Kolmella arvalla mukaan. Niin ihanat palkinnot, 2 ja 3 olis mieleen:) Tästä korusta, paljon on kauniita, mutta olen jotenkin nyt mieltynyt kupariin tai vintake koruihin. 1.12.12 on ihana. Ja tuo riipuksen, teko on ihan uusi tekniikka mulle.

    VastaaPoista
  12. ihana arvonta pidin unisieppari korusta ja muistakin. ja 1 arpa riittää, en jaksa kirjoittaa mitään blogiin kiva että muut jaksaa 3 paketti on mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
  13. Ihania nuo sinun korusi 11.11.2012 hopaa ja kraniittia ovat söpöt. Kahdella arvalla (?) mukana onneani peukutan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin kertoa, että 2. tai 3. palkinto ovat kohteet joita tavoittelen arvonnassa.

      Poista
  14. Kahdella arvalla koettamaan palkintoa nro 3

    Mieluisin korusi on tuunattu musta avainnauha 8.1. 2013
    Teen itsekin paljon avainnauhoja ja tykkäsin siitä ristikkäin asettelusta.

    Terv. Paula
    papu10@netti.fi

    VastaaPoista
  15. Täällä osallistutaan myöskin kolmella arvalla mukaan arvontaan, olen siis lukijasi, laitan blogiini linkin ja mainostusta sekä tykkään edelleenkin ihan mielettömästi 12.12.2012 tehdyistä amatsoniitti, swaro, suklaajaspis korviksista (ja tietty niihin sopivasta rannekorusta). Olenkin niitä käyttänyt lähes joka päivä ja kehuja ovat saaneet työpaikallakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kuten olettaa saattaa niin blondi ei taaskaan osannut kerralla :D Osallistuisin siis arvontapaketti 3:sen arvontaan :)

      Poista
  16. Arvontaan mukaan yhdellä arvalla. Palkinto 1 (kirja) olisi mieluisin :)

    minnapo1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  17. mukana, miten ollakkaan :D kolmospalkinnon tavoitteluun kolmella arvalla, laitan linkin blogiin viimeistään viikonloppuna. koruistasi suosikiksi löytyi tuon vanhasta uutta -unisiepparin lisäksi elokuulta haave-otsikon alta tuo magnesiitti.setti, olenhan vannotunut turkoosin ystävä :))

    VastaaPoista
  18. Vanhassa vara parempi...sanoo sananlaskukin.Arvalla mukana
    ja kirjasta lisää löytyisi ohjeita,siis se olisi kiva palkinto. Toinen toistaan kauniimpia ovat kaikki olleet sinun tekemät korut ja viimeisimmät,synttärilahjana saadut heiluneet korvissa. Tosi ihanat ovat uusimmista unisiepparit ja samalla laitankin sulle sellaisesta tilauksen.Mullakin niitä unia riittää...
    terv vanha kääpä..Maitti

    VastaaPoista
  19. Kolmealla arvalla olen mukana. Vaikea valita kivoista palkinnoista vain yksi. Kirjaan päädyin pitkällisen pohdinnan jälkeen.

    Suosikki koruistasi on Keltaista kiveä - http://1.bp.blogspot.com/-GSE_zjlxNIw/UPW_pk59tqI/AAAAAAAAE0g/G11X-0wj12I/s1600/1-Korut133+048.JPG tykkään keltaisista koruista ja muutenkin miellyttää silmääni.

    VastaaPoista
  20. Yhdellä arvalla mukana... Olen kirjahullu ja tykkään Wanhoista tawaroista ja niiden tuunaamisestakin, joten jos arpaonni osuu kohilleen, tahtoisin tuon mielenkiintoiselta vaikuttavan kirjan :)

    VastaaPoista
  21. Kahdella arvalla mukaan, lempikoruni oli vihreän sävyinen kaulakoru 3.9.2012. Siinä on värit ja tasapaino jotenkin niin kohdallaan.
    Tykkään myös ihan hulluna sinun puuhelmiavainnauhoista, ne on ihanan persoonallisia ja nättejä!

    Jos arpaonni sattuisi suosimaan, palkinto nro 3 olisi mieleisin :).

    VastaaPoista
  22. Korukoplan haastekorut on olleet tosi kivoja kaikki, ehkä unisieppari-koru vie voiton :-)
    Tällä hetkellä hamuan korttiaskartelu-pakettia ;-D

    VastaaPoista
  23. Onpas täällä mahtavat palkinnot! Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa 2.palkintoa :)

    VastaaPoista
  24. Mukava arvonta ja yritän linkittää sen blogiini tänään :) Mukana arvonnassa ja ideoita kun huutaa pää niin jos onni on myötäinen tavoittelen kirjapalkintoa.

    Kaikista koruista olen pitänyt, mutta Korukoplan viimeisin haastekoru on se, joka vie koruistasi voiton.

    VastaaPoista
  25. Kaikilla kolmellahan minä lähen mukaan ehdottomasti. Suosikkikorua on vaikea valita, mutta ehkäpä se on tuo minulle tekemä setti. =) Ja kolmospalkintoa ehdottomasti, varsinainen herkku. Vaikka kaikki ois kivoja, mutta tuo pistää sormet syyhyämään. ;D

    VastaaPoista
  26. Kahdella arvalla mukana 2. palkintoa tavoittelemassa. Mun suosikki on ehdottomasti Sinivalkoinen ruusu http://4.bp.blogspot.com/-GTvSZfM3PPw/UGnW7rcW4wI/AAAAAAAAC9E/Ca1NjRe99F0/s1600/Korut101+057.JPG, jonka onnellinen omistaja olen.

    VastaaPoista
  27. Heips! Olen mukana ja kaikilla kolmella arvalla (laitan tästä linkin oman blogini sivuun) :D Ja koruilua itsekin harrastamana tavoittelen siis palkintoa numero kolme ;)
    Ja kun nyt kysyit, tuosta suosikkikorusta, niin täytyy sanoa, että ihan kaikkia korukuviasi en varmaan ole katsonutkaan, joten pakko vain valita näistä uudemmista... Sinulla on kyllä todella paljon ihastuttavia koruja ja minuun ovat uponneet todella kynsilakkariipukset ja niistä tehdyt korut, sekä viimeisimmän päivityksesi unisieppari. Mutta kyllä ihan ykköseksi nyt nousee 9.12. tekemäsi postauksen ensimmäisessä kuvassa oleva perhoskoru <3 Siinä kolahtaa kaikki, värit, malli ja materiaalit... Että siis se!

    VastaaPoista
  28. Kolme arpaa 3. palkinnolle! :) minulle on jäänyt mieleen korusi nimeltä Sorrow, siinä on kauniit värit ja erikoinen riipus.

    VastaaPoista
  29. Kauniita on kaikki, mutta 3.1. tekemäsi avainkorutuunaus oli kaunis, varsinkin sillä sydämmellä :)

    Kolmella arvalla kolmatta palkintoa havittelemaan :)

    VastaaPoista
  30. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)19.1.2013 klo 17.34

    Kauniita koruja, suosikkini on 8.1.2013 - Rintakoru kynsilakalla. Kiva idea, voisi käyttää kynsilakkojen loput. Kolmella arvalla palkintoa 2. halajan.

    VastaaPoista
  31. Mukana yhdellä arvalla kolmospalkinnon arvonnassa! :)

    VastaaPoista
  32. Mulle on tullut niin paljon ihania koruja vastaan tässä blogisi luku-aikana että voi mahoton! Mut, myt tällä hetkellä kauneimmalta tuntu tän "11.1.2013
    Ajatusten lukijoita" postauksen kaulakoru! Aivav ihana! Niiiin kaunis! Sen tyylinen mistä mä tykkään ,sellaiset värit, kivet, kristallit ja mv:t jotka on just eikä melkein mun makuun! Noh, sitte jo asiaan. eli varmaanki kahdella arvalla mukana, häilyin kakkosen ja kolmosen välillä, mut se on KOLMONEN! Aivan ihana palkinto!

    VastaaPoista
  33. Kahdella arvalla tavoittelen 1. palkintoa.
    Joku noista avainnauhoista on mun lemppari. Sellasen mä tarvitsisin/ haluaisin. En osaa päättää, mikä on kaunein.
    - Susanna maalta -
    anu.haukanheimo@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  34. Mä lähden kahdella arvalla liikenteeseen. En osaa äkkiseltään sanoa suosikkityötäsi, koskapa blogisi on mulla uusi tuttavuus. Jään selaislemaan..
    Mutta blogissani marionellan.blogspot.fi on linkki tänne sivuille ja kilpailuun. :)

    Mieluisin palkinto vois olla.... hmmmm... 3. palkintoa. (vaikka kaikki olis mieluisia...)

    VastaaPoista
  35. Löysin vasta blogiisi, paljon ihania juttuja täällä! Kalakaveri on ihan huippu, tuollaisen kun saisin itsellenikin. Osallistun 3. palkinnon arvontaan.

    VastaaPoista
  36. Tääkin arvonta meinas mennä ohi:-) kaksi arpaa, aikas hieno on korukoplan haastekoru missä turkoosia ja simpukankuorihelmiä mutta paljon kaikkea ihanaa täältä löytyy

    VastaaPoista
  37. Kahdella arvalla osallistun ja 2. palkinto olisi kiva :)

    VastaaPoista
  38. Kolmella mukana. Monta ihanaa työtä mutta sanotaan kissa-riipus. Blogia ei ole mutta laitan fb: ilmoituksen.

    VastaaPoista
  39. Kolmella arvalla mukana. Pitkällisen selailun jälkeen päädyin Haave-koruun. Tavoittelen palkinto 1.

    *Neutroni*
    neutroni@luukku.com



    VastaaPoista
  40. 3 mukana..3 tavoittelen tai 1 tai 2 :) vaikea kuule valita kauneinta korua..kellokorut ovat ihania..ENKELIkirjainmerkki upea!! Melkein tarttisin..ja usko toivo rakkaus...löysin hieman kalevalaisuuttakin...

    VastaaPoista
  41. MITÄ! Onneks tarkistin! Tuon lukijatilanteen..hyi minua!

    VastaaPoista
  42. Arvonnassa mukana ja kahdella arvalla:). Vaikea nimetä mitään yhtä korua upeimmaksi, sinun kaikki korusi ovat upeita, mutta kynsilakkariipukset ovat kyllä tosi hienoja ja ne korut jota olet niistä tehnyt!

    VastaaPoista
  43. Kaksi arpaa 3-palkinnolle. 19.7.2012 Violetti korut.

    - Siiseli
    siiseli@mbnet.fi

    VastaaPoista
  44. Yhdella arvalla mukana.
    johanna.aho[at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikun kahdella. unisiepparit on kivoja. johanna

      Poista
  45. Tuunattu avainnauha 8.1.
    Tosi kaunis ja hyödyllinen.
    Osallistun kahdella arvalla.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Ai kun löysin ihanan blogin ja vielä kerkesin arvontaankin mukaan. Kahdella arvalla mukaan tavoittelemaan pakettia 3. Mitään yhtä korua en osaan nyt nimetä parhaimmaksi, sillä niin monet varsinkin korvikset herättivät huomioni. Kauniita kerta kaikkiaan.

    VastaaPoista
  47. Kahdella arvalla mukana:)
    Sinulla on niin paljon ihanuuksia, etten osaa valita.
    Onnittelut siitä, että olet vajaassa vuodessa saanut ihanan ja uskollisen lukijakunnan.
    Olet sen ansainnut, koska jaksat aina vaan kannustaa toisia ja siinä samalla tehdä valtavan määrän koruja kaikesta muusta puhumattakaan.
    Ihanaa viikonloppua sinulle♥

    VastaaPoista
  48. Tumma turkoosi ja kristallit lehdellä härpäkkeessä.
    Tavoittelen palkintoa 3 yhdella arvalla.
    katriina.aho(at)luukku.com

    VastaaPoista
  49. 2 arvalla mukana ja tykkäsi kovasti bootsi korviksista. Oliva erikoiset ja hasukan räväkät. Tee muutoikin kyllä upeita koruja!

    VastaaPoista
  50. Hei, jos vielä kerkiää mukaan yhdellä arvalla. Tuota 2. vois tavotella :)

    VastaaPoista
  51. Heissan!

    Kiitos kivasta blogista. Olen löytänyt tänne jo aika pitkän aikaa sitten With Pearls-blogin kautta. Nyt sitten tuli vielä kimmoke oikein kirjautua lukijaksi =) .

    Palkintona toiveeni on 3.
    Suosikkini sinun tekemistäsi on Rock Metal Dragon (22.4.12). Värit ja kaikki täsmää niin ihanasti!

    Valitettavasti omaa blogia ei ole. Linkittäisin kyllä heti mielelläni :D .

    VastaaPoista
  52. Kolmella arvalla mukaan ehdin. Pitkä kaulakoru on suosikkini, tunnustan suosikki koruni on vaihtunut useasti. Palkinto toiveeni on 3 ja 1, mutta ei haittaa vaikka palkinnon 2 voittaisin :)

    VastaaPoista
  53. Pink Leidi oli kovasti mieluinen. Olen koittamassa onneani kakkospalkinnon suhteen yhdellä arvalla.

    VastaaPoista

Arvostan kommenttiasi ♥