26.9.2012

Syysunelmaa

Jussi 

on leikattu eilen ja siirtyy tänään osastolle valvomosta. Käytiin pikaisella vierailulla eilen illalla.

Hengitysputki on juuri poistettu ja happea menee vielä naamarilla.

Tänään on pää kuvattu ja kaikki on hyvin:)

Ja sitten 

otsikkoon. Eli yöllä väsäilin tämän korun. Oli vain ajatus kokeilla pitsikukkalaitetta, jonka tilasin Juju-kerhosta. Kävi sitten niin kuin voi odottaa, että alkoi synnytyspuuhat!
Lankana ohuen ohut metallilanka kuparin/pronssin värisenä. 0.8 pronssilanka lenkkeinä, valmisketjua, helmiäislasihelmiä,kosmoshelmiä,kristallia ,lasia, tuntematon aine(meripihkan värinen), akaattia, sherrykvartsia,metalliosia.
MYYTYVielä yksi sudenkorento yrittää pysyä mukana!


Tyttärelle

tuunasin yhdestä lehtitilaus palkinnosta rannekorua muistivaijeriin. Alkuperäinen oli joustolankaan tehty ja liian iso. Omasta mielestä tästä tuli parempi,kuin alkuperäinen. Settiin kuuluu myös kaulakoru, jota ei tarvinnut tuunata.13 kommenttia:

 1. Vointia teille molemmille. Kauniita koruja jälleen. T.) Koralli

  VastaaPoista
 2. Mukavaa että leikkaus meni hyvin. Kauniita värikkäitä koruja.:)

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla, että leikkaus meni hyvin. Kauniit korut olet värkännyt:-)

  VastaaPoista
 4. hienoa että leikkaus onnistui. paljon voimia kaikille!

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että leikkaus on onnellisesti ohitse ja kaikki hyvin. Kaunista jälkeä korussa jälleen kerran ja loistava idea tuo kukka. Voimia toipumiseen!

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla että leikkaus meni hyvin ja siellä voidaan hyvin :) Kauniit äpöstykset olet taas tekaissut, todella kauniit syksyiset sävyt tuossa kaulakorussa, ihana !

  Tilasit ilmeisesti sieltä uudesta virolaisesta helmikaupasta ? Onko kuulunut mitään, uskaltaisinkohan itsekin testata tilaamista, mitäpä sinä olit mieltä putiikista ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Juu, tilasin kahdesta eri virolaiskaupasta, ei ole vielä tullut perille, mutta odottelen josko huomenna tulis..Tosin tänään on postimies jättänyt kortin laatikkoon, että joku posti ei ole mahtunut laatikkoon. Tässä kaupat:
   www.mimiko.ee
   ja www.pärlipesa.ee
   Pärlipesan valikoimat olivat minusta paremmat.

   Poista
 7. Hienoa, että leikkaus meni hyvin.
  Kaunis syksyinen kukkakoru, ja onnistunut tuunaus. Itse olen tuota pitsikukkalaitetta käyttänyt paperinarukukkien tekemiseen, pitääpä joskus kokeilla metallilankaakin.

  VastaaPoista
 8. <3
  Muistathan levätä sinäkin!

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo kuparikoru, värit ja kaikki :) Jaksamista koko perheelle!

  VastaaPoista
 10. Voi, niin kaunit korut!

  Ihanaa, että kaikki on mennyt hyvin leikkauksessa. Toivotan voimia teille <3

  VastaaPoista
 11. Hienoa, että leikkaus sujui hyvin. Ja tyttökin kolarissa, onneksi siinä ei käynyt pahemmin. Niin paljon kauniita koruja olet saanut aikaan, kun selailin. Jaksamista teidän perheelle!

  VastaaPoista
 12. Kiitän kommenteista ♥
  Pojan kanssa jo pelattiin Kimbleä tänään 27.9. Töölön kahvilassa. Odottaa jo kotiinpääsyä, jospa viikonloppuna olisi siinä kunnossa. Antibiootit loppuu lauantaina,joten toivotaan:)

  VastaaPoista

Arvostan kommenttiasi ♥