15.10.2012

Askartelutaivaan haaste

Olen liittynyt Askartelutaivaaseen ja Minna "Zirkonella" pyysi dt-tiimiinsä koruhaasteita näpräämään.

Nyt on menossa seuraavanlainen haaste:
(kirjaudu sisään)

#6 Kierrätys
ZKORU6
Tee koko koru tai osa siitä kierrätysmateriaalista.

Voittaja arvotaan 28.10 klo 21

Tässä sinne tekemäni dt-työ.Rannekoru kierrätys materiaalista: Muistivaijeri on päällystetty nesteensiirto letkun palalla ja lisukkeet löytyy joka miehen/naisen työkalupakista eli muttereita,puuhelmiä ja lasihelmiä sekä valmista ketjun pätkää lukon kera.Eli olen käyttänyt potilaan(tässä tapauksessa oman poikani) letkuruokinnassa käytettävää nesteensiirtoletkua. Letku menee hänelle suoraan vatsanpäällä olevasta “napista” mahalaukkuun. Otamme joka päivä uuden letkuston, ja se sitten roskiin illalla. Näitä letkuja siis kertyy... Olen jo aiemmin pessyt ja kuivatellut kaksi tällaista letkua ja aikonut käyttää materiaalina koruihin. Nyt sitten tuli oiva tilaisuus.
Muuten....9999 lähestyy, muista bongata, saat valita korun/setin.

7 kommenttia:

 1. Ompahan vain kätevä koru, kivan värinen :) Juurikin tällaiset oikeasti hieman "järkeä" vaativat korut ovat hauskoja ja niitä on kiva tarkastella lähemminkin. Minen ennää kehtaa kytätä tuota lukua, jotenka toivottavasti jollain muulla osuu se kohdalle ja saa jonkun sun ihanista aarteista :) Norsu on ollut ahkeralla käytöllä täällä, tänäänkin pääsi mukaan kaupungille ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos.
  Eihän tässä pikku kilpailussa ole osallistuja rajoitteita:) Että jos nalli napsahtaa, niin palkinto tulee!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että olet osallistunut tuollaiseen säännölliseen haasteeseen. Hyvä!
  Hieno idea korussasi:)

  VastaaPoista
 4. Erikoinen, mutta toimiva ratkaisu! Mulla on nyt sellainen kausi, että sahaan ja viilaan lähinnä pöytälaatikkoon, valmista korua pukkaa aika hitaasti ;)

  VastaaPoista
 5. Ja tässä kyllä on huippu idea sulla, monikaan ei tuota varmasti hoksaisi. Ja kun siitä vielä sai kauniinkin, on vähän semmonen rock-henkinen... ei liian sievistelevä vaan asenteellinen koru. ;D

  VastaaPoista
 6. Liityin ja kommentoin, olen mukana arvonnassa,korusi ovat siis kauniita.

  VastaaPoista

Arvostan kommenttiasi ♥