14.6.2012

Postia ja puuta


 Postia

Postilaatikossa oli korukirppikseltä tilaamani särö-ja peachakaatit. Ylläri löytyi muös:)Lisäksi oli tilaajalahja lehtitilauksesta. Sitten puuta

Sain toiveen puuhelmistä avainkoruissa. No tässä ensin pari simppeliä avaimenperää.

Sitten tein myös kaulakoruja puuhelmistä.Tytär lähti tänään klo 07.45 kohti Rautalammia riparille. Siitä varmaan tuo risti tuohon pyysi päästä.

 Tässä vaan simppelit helmet nauhassa roikkumassa. Toki siihen voi vaihtaa jotain muutakin. Sitten kaksi avainkaulakorua, niistä puuhelmistä myös.Minttusuklaata alkoi tekemään mieli..siis jäätelönä!

 Lopuksi omasta postimerkkiriipuksesta nyöriin helmien kanssa.

Onkohan tuolla Uusi-Kaledoniassa näitä lintuja?
Ja lopuksi muistin ,että kiitän ja toivotan tervetulleeksi kaikki ne lukijat, joita en ole koskaan muistanut tervehtiä. Se nääs muisti on katkolla tässä taudissa useinkin!Ja kiitän niitä, jotka päivästä toiseen jaksavat plarata nää kuvajonot loppuun saakka:) Ja jopa kommentoida!

8 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä olet tehnyt korukirppikseltä. Puuhelmikorut on tosi kivoja, suosikkini on tietysti musta-valko-harmaa avainkoru. Meillä näyttää ajatukset menevän vähän samaa rataa, just eilen kävin puuhelmiostoksilla :)

  VastaaPoista
 2. Minttu-suklaata! Helminä ja suklaana :) Nam!

  VastaaPoista
 3. Minttu-suklaa on munki herkkua! On muuten ihana tuo kyseinen nauha. Mä en ite jostain syystä osaa puuhelmiä käyttää... ehkä niitä pitäis vaan rohkeesti uskaltaa ostaa. ;D

  VastaaPoista
 4. Tykkään eniten tosta Minttu-suklaa kaulakorusta. Siinä on tarpeeksi helmiä, kun mielestäni tämän tyyppiset korut ovat välillä vähän liian vähällä materiaalilla tehtyjä.
  Olet tosiaan onnistunut tekemään loistavat ostokset Korukirppikseltä.
  Mietin juuri, että sulla taitaa olla kohta korukaupan perustaminen edessä. Sen verran nopeaa tahtia näitä ihanuuksia loihdit.

  VastaaPoista
 5. No kiitos, kiitos:) Oletpas taas ahkeroinut! Nuo nauha-avainkorut varmaan kestävätkin käytössä vaijeria paremmin. Tosi kivoja puukoruja!

  VastaaPoista
 6. Kiitosta teille:) Ekaa kertaa puuhelmiä laittelin. Ja Maritalle kiitos, mutta ei kai vielä näillä eväillä!

  VastaaPoista
 7. Ihania puuhelmi koruja!! Tämä kesä se varmaan tekee sen, että nämä puuhelmet on kivoja, ja oonpa minäkin käyny täydentämässä vähän varastoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mä ennen ajattelin, että puuhelmet ei oo mun juttu, mutta kun pyydetään, niin sitähän joutuu uutta opettelemaan. Jotenkin kuitenkin innostusta alkoi löytymään ja teen näitä nyt jonkin verran. Näiden kanssa metalliosat tuntuu olevan liikaa, mutta voihan sitä semmoistakin kohta kokeilla.

   Poista

Arvostan kommenttiasi ♥