4.6.2012

Kirjanmerkit ja riipuskoruja

Pitkästä aikaa tein kirjanmerkkejä. Hopeoidut osat, korumetallia, lasihelmiä, makeanvedenhelmi, Swarowskin kristallia, Preciosan kristallia, kissansilmää, hematiittia, helmiäislasihelmiä, lamppuhelmi, värjättyä jadea, korallia ja valmisketjua. Hinta 6e pienet/8e isommat  kpl.MYYTY

Seuraavan riipuskoru on lahja kummityttärelleni, joka valmistui ammattiin.
Prossiosat ja lasihelmet sekä Swarowskin kristallia.

Lopuksi riipuskoru, Aikaa Ystävälle, jossa omatekemä riipusosa. Siinä on pohjalla kuivattu ruusunlehti, kellotaulu ja pronssilangasta sydän. Päällä koholakka. 
Valmista kupariketjua ja posliinihelmiä, kissansilmiä, metallihelmiä, särölasihelmiä ja kuparinväriset hatut.Kuivattu ruusunlehti antaa erikoisen taustan, väri vaihtui vaaleanpunaisesta  kellertävän ruskeaan lakkauksen alla.11 kommenttia:

 1. Erityisesti kirjanmerkeissä panin merkille lohikäärmeen <3 Mistä olet moisen hankkinut?!?!? Ja kaulakoru kummitytölle on ihana =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni:)

   Lohikäärme on tilattu Helmihatusta http://www.helmihattu.fi/tuotteet.html

   Poista
 2. Olet ollut aika ahkera. Minä en ole koskaan kokeilut näitä kirjamerkkejä. Täytyy ehkä tehdä miehinen miehelle synttärilahjaksi. Onneksi siihen on vielä aika miettiä aihe. Ehkä jotakin golfin liittyvä. T:) Koralli

  VastaaPoista
 3. Hienoja kijanmerkkejä :) Minull aon ollu jo kauan suunnittelu asteella moiset mutta ehkä vielä jonakin päivänä..

  VastaaPoista
 4. Erikoiset ja kauniit riipukset, tykkään :)

  VastaaPoista
 5. Ihania, kauniita:). Sinulla on vauhti päällä ja kehityt koko ajan. Näistä pidin eniten tuosta koholakalla tehdystä riipusosasta. Hieno idea laittaa siihen tuo kellotaulu. Laitat myös kivasti tuon sydämmen aina. Siitä tulee pikkuhiljaa sinun "logosi":)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kollegat:)
  Tuntuu siltä, että koruilun määrä on suorassa suhteessa mielipahaan. Mitä enemmän masis painaa, sitä hanakammin teen vaan koruja ja viis välitän muista hommista. Nyt on ollut erityisen vaikea viikko.
  Kiitän sanoistanne, saan niistä positiivisia läikähdyksiä mielialaani.

  VastaaPoista
 7. Minäkin ihastuin erityisesti tuohon kellotauluriipukseen, kaikenkaikkiaan ihania koruja!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Maria, itsekin pidän siitä paljon:)

  VastaaPoista
 9. Voi miten kauniita taas! Myös minä ihastuin eniten tuohon kellotauluriipukseen, vaikka kummitytön kaulakorukin on ihana.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Helmi sanoistasi:)

  VastaaPoista

Arvostan kommenttiasi ♥