19.4.2012

Työpajani/työympäristöni


Tässä mun paja ja  työympäristö


Sotkun pesä

Aputuoli

Hengarissa roikkuu valmiit työt

Valo ja lasit ovat tarpeen

Vasarat roikkuvat valmiina työtä tekemään

12 kommenttia:

 1. oispa ihana kun olisi pöytä pesäpaikaksi koruvärkeille, toinen ompeluksille ja... ja... ja... no, ehkä jonain päivänä. tätä nykyä levittelen vermeet aina yhdeksi päiväksi kerrallaan ja koitan kerätä ne päivän päätteeksi takaisin hyllyyn, joskus vähän huonolla menestyksellä... nytkin ovat odottaneet session jatkumista olohuoneen kakkospöydällä jo parisen viikkoa...

  VastaaPoista
 2. Hallitset selvästi paremmin järjestyksen pitämisen. Minä olen levittäytynyt jo puoleen asuntoa.

  VastaaPoista
 3. Mä aloitin tämän puuhailun myös ruokapöydän päällä. Oli raivostuttavaa,kun homma keskeytyi aina ja ei voinut jättää helmiä ja tarvikkeita vaiheeseen.
  Toin sitten äitini jäämistöstä vanhan,pölyisen ja kuluneen Singerin pöydän ja laitoin miehen töihin. Siitä tuli tosi kaunis ja puhdas.

  VastaaPoista
 4. Siisti työpiste ja ihana vanha singer:-)

  VastaaPoista
 5. Hei Eila, hieno työpiste sinulla! Minulla vastaava pöytä mutta puisilla jaloilla, ei kylläkään noin siisti.. Samantyyppiset lokerikotkin löytyy pöydältä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Helinä ja Jaana:)

  VastaaPoista
 7. Kyllä oma työpiste on ihana, mulla on niitä kaksin kappalein; olohuoneesa teen korut ja paperiaskartelut hoidan työhuoneessa, mutta sinne ei mahdu enää korutarvikkeet sekaan... Hiukan on karannut käsistä tämä touhu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taava kommentistasi. Mä en ole vielä hurahtanut paperiaskarteluun, mutta käsitöitä jonkin verran teen,lähinnä virkkaan ja neulon.

   Poista
 8. Pitää vielä tätäkin kommentoida, kun sulla näkyy olevan ihan samanmoinen, ompelukoneesta tehty työpöytä kuin mullakin. Minä myös aloittelin korustelun keittiön pöydällä ja aina harmitti kun tavarat joutui aina siirtämään ruokailujen ja välipalojen tieltä pois. Niinpä raahasin tuon pöydän sitten työhuoneeseeni, mutta se on kyllä auttamattomasti liian pieni. Ruokapöydällä olisi ollut enemmän tilaa ;)

  VastaaPoista

Arvostan kommenttiasi ♥