10.4.2012

PIF


Jaa mikä ihmeen PIF. 

Anna hyvän kiertää (also known as PIF=pay it forward exchange)

Ideana on se, että kolme  blogiin kommentoinutta saa jotakin itsetehyä 6kk aikana. Heidän pitää puolestaan antaa sama lupaus blogissaan, ja tehdä kolmelle heidän blogissaan kommentoineelle jotakin itse käsin. Kyse voi olla neulotusta, virkatusta, askarreltusta, ommellusta, piirretystä, maalatusta, värjätystä.. jne. Ei mitään suuria vaatimuksia ole, kunhan vain tekee jotain itse ja antaa hyvän kiertää :)


Tämä sama idea on kiertänyt aiemminkin eri blogeissa, eri nimillä ja säännöillä, mutta tällaisen version haluan itse jakaa eteenpäin:

Säännöt siis nämä:
  • Kaikki keskiviikkona 11.4.12 klo 22 mennessä tätä postausta kommentoineet osallistuvat arvontaa, josta arvon kolme, joille teen 6 kk kuluessa jotakin käsin. 
  • Kommentoimalla tätä päivitystä olet valmis laittamaan hyvän kiertämään kolmelle eteenpäin. Voit toteuttaa sen joko blogin kautta, tai vaikka ilmankin. Tutut ja naapuritkin varmasti ilahtuvat käsintekemistä lahjoista.  Oma 6kk jaksosi voi alkaa vaikka siitä kun saat minulta oman lahjasi.

Anna hyvän kiertää kommentoimalla!


Arvonnassa voitti Marita . Onnea :) Muita osallistujia ei tällä erää ollut. Teen siis kamuille tai sukulaisille 2 muuta käsityötä.

1 kommentti:

  1. Hieno idea. On hyvä aina välillä tehdä jotain ihan vain hyvän vuoksi:)

    VastaaPoista

Arvostan kommenttiasi ♥